Архива на категорија

Албуми

31 објава
Kamille Scipio - "Licorice" EP / cover image
Read More
Камил Скипио го објави своето прво ЕП „Licorice“, покажувајќи алтернативна брилијантност
„Licorice“ на Камил Скипио е уникатен спој на прекрасни вокали со електронски елементи. Преслушај го изданието на Amazon Music или Spotify.