Dejan Sokoloski

132 објави
Дејан е музички истражувач и писател. Еден од главните членови на тимот на ВБУ Музички регистар. Маестрото зад дел од написите објавени на IT.mk. Гејмер кој патува низ времето, кој беспрекорно скока помеѓу виртуелните светови и реалноста, додека води симфонии на иновации. Со ненаситна љубопитност, тој навлегува во сферите на музичките изданија, музичките настани и технологијата.