Да стапиме во контакт ?

Сакаме да ве слушнеме! 🎶
Без разлика дали имате хармонична приказна за раскажување, некоја потенцијална соработка на ум или едноставно сакате да пуштите музичка нота до нашиот тим, оваа страна е вистинската сцена. Ние сме претворени во уво за вашите ритми, па повелете и удирајте го тој акорд! 🎸💌

Слободен стил

Дали преферирате контакт форма за писмена комуникација? Ве молиме пратете ги вашите размислувања во формата за контакт. 🗩💌➡️

или

Составете ги вашите музички ноти и испратете ги до нашиот уреднички тим на redakcija@musicnonstop.today 🎶📮    Засилете го вашиот звук: испратете ни го вашето соопштение за јавност

    Имате музички настан, издание или вести што заслужуваат внимание? Нашата сцена нека биде ваша платформа! Споделете го вашето соопштение за јавност со нас и заедно ќе направиме вашата музика да одекнува низ дигиталните бранови. Време е да ја зголемите јачината на вашата приказна – притиснете го копчето за е-пошта и оставете музиката да зборува! 🎶📣🌟

    🤙Јавете ни се !

    Закажете повик со нас сега за да разговарате за вашите идеи и приказни!