Архива на категорија

Рецензии

6 објави
Greek Divas Helena Paparizou and Eleni Foureira Set the Stage Ablaze at Mad VMA 23
Read More
Грчките диви Хелена Папаризу и Елени Фуреира ја запалија сцената на Mad VMA 23
Двете прекрасни Елени со својот извонреден седумминутен настап доминираше на Мед видеомузичките награди 2023 (Mad VMA 2023)