Пребарување по таг

САД

20 објави
Kamille Scipio - "Licorice" EP / cover image
Read More
Камил Скипио го објави своето прво ЕП „Licorice“, покажувајќи алтернативна брилијантност
„Licorice“ на Камил Скипио е уникатен спој на прекрасни вокали со електронски елементи. Преслушај го изданието на Amazon Music или Spotify.
Nirvana Nevermind Album Cover
Read More
Судот ја враќа тужбата за Нирвана поради насловната страница на албумот „Nevermind“
Американскиот рок бенд Нирвана се враќа на суд поради иконската насловна страница на албумот „Nevermind“ со пливачкото бебе Спенсер Елден.