Архива на категорија

Поп

45 објави
Антонија - Virgin Radio Romania
Read More
Антонија Јакобеску (Antonia)
Антонија Јакобеску, подобро позната под своето сценското Антонија, е романска поп-пејачка, модел, автор на музика и текстописец.