Архива на категорија

Вести

68 објави
Nirvana Nevermind Album Cover
Read More
Судот ја враќа тужбата за Нирвана поради насловната страница на албумот „Nevermind“
Американскиот рок бенд Нирвана се враќа на суд поради иконската насловна страница на албумот „Nevermind“ со пливачкото бебе Спенсер Елден.